Gebruik & werking

Antiperspiranten zorgen ervoor dat het zweten voor bepaalde tijd onder controle wordt gehouden. Benieuwd hoe dit kan? Ontdek hieronder hoe je onze producten best gebruikt en hoe ze precies werken.

Gebruik

Het is belangrijk te weten hoe je onze producten gebruikt om te kunnen genieten van een optimale werking en het beste resultaat. Volg onderstaande stappen en je zit goed!

1

Gebruik het product voor het slapengaan

Breng een kleine hoeveelheid antitranspirant aan op een droge, niet-geïrriteerde en gezonde huid of oksel. Vermijd zweten en contact met water in het eerstvolgende uur na het aanbrengen van het product.

2

Laat het product drogen voor het slapengaan

De activiteit van zweetklieren is ‘s nachts minimaal, zo kan het product goed blijven zitten en zijn werk doen zonder weg te spoelen door zweet.

3

Was de volgende ochtend de behandelde plaats met water en zeep

De Axitrans producten verliezen hun werking niet na het douchen of wassen.

Werking

Ben je benieuwd hoe we erin slagen het overmatig zweten of hyperhidrose te stoppen?

1

Antitranspirant aanbrengen

Breng Axitrans antiperspirant aan op je huid.

Roller: aanbrengen in de vorm van een kleine X

Voetenspray: breng het product aan op je hele voetzool en tussen je tenen

Lotion: dep voorzichtig een kleine hoeveelheid product op de te behandelen zone

2

Resultaat aanbrengen

Wanneer je begint te zweten, komen de aluminiumzouten van Axitrans antiperspirant hiermee in contact, waardoor de zouten een oppervlakkige plug in je zweetkanaal vormen. Hierdoor zal voor bepaalde tijd het overmatig zweten onmiddellijk onder controle worden gehouden (tot wel 10 dagen afhankelijk van het gekozen product).

3

Natuurlijke opheffing

De plug in het zweetkanaal wordt op een natuurlijke wijze verwijderd, via het afstotingsproces van dode huidcellen.

Deze unieke technologie en werking garandeert een onmiddellijk effect, al na de eerste applicatie en dit tot wel 10 dagen.
Wist je dat?

Deodorant voor bij je antitranspirant

Als je een deodorant zoekt die aanvullend werkt bij het gebruik van een antitranspirant, kan je beroep doen op onze Axideo’s. Ze gaan het zweet remmend effect van de antitranspirant versterken én ze hebben ook een lekker geurtje waardoor eventuele ongewenste en onaangename geuren verbloemd worden.

Antitranspirant en je temperatuurregeling

Het gebruik van een antitranspirant zal de natuurlijke temperatuurregeling van je lichaam niet beïnvloeden. Je lichaam heeft enorm veel zweetklieren, hierdoor zal het beperken in werking van sommige zweetklieren door gebruik van een antitranspirant geen effect hebben op je algemene thermoregeling.

Axitrans, jouw partner tegen overmatig zweten

Axitrans werd ontwikkeld en wordt geproduceerd in België en is reeds meer dan 40 jaar dé betrouwbare referentie in de markt als oplossing tegen overmatig zweten.

Ontdek onze producten op deze website of in 1 van de 2000 Belgische apotheken waar we verkocht en aangeraden worden.

Onze producten zijn klinisch bewezen doeltreffend en werken meteen. Een inloopperiode is dus bij geen enkele van onze producten nodig. Gewoon 1x aanbrengen en klaar!